Sfoglia per Rivista  FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS. PART A. CHEMISTRY, ANALYSIS, CONTROL, EXPOSURE & RISK ASSESSMENT

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Accelerated solvent extraction by using an "in-line' clean-up approach for multiresidue analysis of pesticides in organic honey 1-gen-2017 Chiesa, Lm; Labella, Gf; Panseri, S; Britti, D; Galbiati, F; Villa, R; Arioli, F
Endogenous level of acetic acid in yellowfin tuna (Thunnus albacares): a pilot study about a possible controversy on its residue nature 1-gen-2017 Chiesa, Lm; Pasquale, E; Panseri, S; Britti, D; Malandra, R; Villa, R; Arioli, F
Evaluation of mercury levels in Pangasius and Cod fillets traded in Sicily (Italy) 1-gen-2012 Ferrantelli, V; Giangrosso, G; Cicero, A; Naccari, C; Macaluso, A; Galvano, F; D'Orazio, N; Arcadipane, Ge; Naccari, F
Exposure to metals and arsenic from yellow and red tuna consumption 1-gen-2019 Chiesa, L. M.; Ceriani, F.; Procopio, A.; Bonacci, S.; Malandra, R.; Panseri, S.; Arioli, F.
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile