Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 62
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Shelf-life di ciccioli confezionati sottovuoto 1-gen-2007 Sarli, T A; Carlino, D; Ferrante, S; Costanzo, N; Chianese, A; Santoro, A M
Qualità microbiologica di latte pastorizzato 1-gen-2007 Santoro, Am; Carlino, D; Costanzo, N; Ferrante, S; di Filippo, F; Sarli, T A
CONSERVABILITÀ DI SALSICCE REFRIGERATE CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA 1-gen-2009 Sarli, T. A.; Costanzo, N; Ferrante, S.; D Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, A.
PROFILO MICROBIOLOGICO DI SPEZIE ED ERBE AROMATICHE 1-gen-2009 Sarli, T. A.; Costanzo, N; di Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, A.
OZONE DECONTAMINATION OF CHILLED POULTRY CARCASSES 1-gen-2011 Cortesi, M. L.; Sarno, E.; Costanzo, N; Ferrante, S.; Santoro, A.
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare 1-gen-2011 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological assessment of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed and commercialized in campania region 1-gen-2011 Costanzo, N.; Sarno, E.; Maione, E.; Santoro, A
PROFILO MICROBIOLOGICO DI MITILI ALLEVATI E COMMERCIALIZZATI IN CAMPANIA 1-gen-2012 Sarno, E; Costanzo, N; Maione, E; Santoro, A
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region 1-gen-2012 Sarno, E; Santoro, A; Di Palo, R; Costanzo, N
Food storage temperatures monitored at retail 1-gen-2013 Costanzo, N; Sarno, E; Ferrante, S; Santoro, A M L
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen 1-gen-2013 Sarno, E; Santoro, A ML; Costanzo, N
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in Calabria region, Italy 1-gen-2013 Costanzo, N; Torchia, D; Foglia, F; Cordua, L; Sarno, E; Santoro, A
Use of Sonoelastography to evaluate modifications of mozzarella di bufala campana D.O.P. during storage at different temperature 1-gen-2014 Costanzo, N; Santoro, Aml; Sarno, E; Di Loria, A; Grembiale, Rd; Britti, D; Capuano, R
Ricerca di Norovirus in alimenti prelevati su navi da crociera del Mediterraneo 1-gen-2014 Sarno, E; Costanzo, N; Supino Di Lorenzo, A; Di Maro, O; Proroga, Ytr; Santoro, Aml
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp, and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars huntend in Southern Italy 1-gen-2014 Sarno, E; Costanzo, N; Quaranta, V; Santoro, A M L; Stephan, R
Microbiological quality of carcasses from healthy slaughtered ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy 1-gen-2014 Costanzo, N; Sarno, E; A ML, Santoro
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus 1-gen-2014 Costanzo, N; Sarno, E; Santoro, Aml
Lack of evidence so far for noroviruses in food samples collected on cruise ships sailing the Mediterranean waters ( 1-gen-2015 Costanzo, N; Santoro, Aml; Peretti, V; Proroga, Ytr; Sarno, E
Serological and molecular investigation of swine hepatitis e virus in pigs raised in southern Italy 1-gen-2015 Costanzo, N; Sarno, E; Peretti, V; Ciambrone, L; Casalinuovo, F; Santoro, A
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures 1-gen-2015 Santoro, A. M. L.; Sarno, E.; Di Loria, A.; Grembiale, R; Capuano, F.; Costanzo, N; Britti, D
Mostrati risultati da 21 a 40 di 62
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile