Sfoglia per Autore
Shelf-life di ciccioli confezionati sottovuoto
2007-01-01 Sarli, T A; Carlino, D; Ferrante, S; Costanzo, N; Chianese, A; Santoro, A M
Qualità microbiologica di latte pastorizzato
2007-01-01 Santoro, Am; Carlino, D; Costanzo, N; Ferrante, S; di Filippo, F; Sarli, T A
CONSERVABILITÀ DI SALSICCE REFRIGERATE CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA
2009-01-01 Sarli, T. A.; Costanzo, N; Ferrante, S.; D Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, A.
PROFILO MICROBIOLOGICO DI SPEZIE ED ERBE AROMATICHE
2009-01-01 Sarli, T. A.; Costanzo, N; di Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, A.
OZONE DECONTAMINATION OF CHILLED POULTRY CARCASSES
2011-01-01 Cortesi, M. L.; Sarno, E.; Costanzo, N; Ferrante, S.; Santoro, A.
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare
2011-01-01 Sarno, Eleonora; Costanzo, Nicola; DI PALO, Rossella; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Microbiological assessment of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed and commercialized in campania region
2011-01-01 Costanzo, N.; Sarno, E.; Maione, E.; Santoro, A
PROFILO MICROBIOLOGICO DI MITILI ALLEVATI E COMMERCIALIZZATI IN CAMPANIA
2012-01-01 Sarno, E; Costanzo, N; Maione, E; Santoro, A
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region
2012-01-01 Sarno, E; Santoro, A; Di Palo, R; Costanzo, N
Food storage temperatures monitored at retail
2013-01-01 Costanzo, N; Sarno, E; Ferrante, S; Santoro, A M L
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen
2013-01-01 Sarno, E; Santoro, A ML; Costanzo, N
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in Calabria region, Italy
2013-01-01 Costanzo, N; Torchia, D; Foglia, F; Cordua, L; Sarno, E; Santoro, A
Use of Sonoelastography to evaluate modifications of mozzarella di bufala campana D.O.P. during storage at different temperature
2014-01-01 Costanzo, N; Santoro, Aml; Sarno, E; Di Loria, A; Grembiale, Rd; Britti, D; Capuano, R
Ricerca di Norovirus in alimenti prelevati su navi da crociera del Mediterraneo
2014-01-01 Sarno, E; Costanzo, N; Supino Di Lorenzo, A; Di Maro, O; Proroga, Ytr; Santoro, Aml
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp, and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars huntend in Southern Italy
2014-01-01 Sarno, E; Costanzo, N; Quaranta, V; Santoro, A M L; Stephan, R
Microbiological quality of carcasses from healthy slaughtered ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy
2014-01-01 Costanzo, N; Sarno, E; A ML, Santoro
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus
2014-01-01 Costanzo, N; Sarno, E; Santoro, Aml
Lack of evidence so far for noroviruses in food samples collected on cruise ships sailing the Mediterranean waters (
2015-01-01 Costanzo, N; Santoro, Aml; Peretti, V; Proroga, Ytr; Sarno, E
Serological and molecular investigation of swine hepatitis e virus in pigs raised in southern Italy
2015-01-01 Costanzo, N; Sarno, E; Peretti, V; Ciambrone, L; Casalinuovo, F; Santoro, A
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures
2015-01-01 Santoro, A. M. L.; Sarno, E.; Di Loria, A.; Grembiale, R; Capuano, F.; Costanzo, N; Britti, D
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile