POERIO, ANSELMO

POERIO, ANSELMO  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of integration of linseed and vitamin e in charolaise × podolica bulls’ diet on fatty acids profile, beef color and lipid stability 1-gen-2021 Morittu, V. M.; Spina, A. A.; Iommelli, P.; Poerio, A.; Oliverio, F. V.; Britti, D.; Tudisco, R.
Effects of flour mean particle size, size distribution and water content on rheological properties of wheat flour doughs 1-gen-2019 Cristiano, M. C.; Froiio, F.; Costanzo, N.; Poerio, A.; Lugli, M.; Fresta, M.; Britti, D.; Paolino, D.
Endoparassiti in ovini e caprini allevati in promiscuità in provincia di Catanzaro 1-gen-2018 Castagna, F.; Britti, D.; Cringoli, G.; Bosco, A.; Rinaldi, L.; Vono, M.; Bilotta, M.; Poerio, A.; Musella, V.
Evaluation of haematological profile in Nicastrese goats infested with helminths bred in a wild state in Calabria region (southern Italy) 1-gen-2017 Castagna, F; Russo, S; Ceniti, C; Poerio, A; Loprete, G; Lopreiato, V; De Nardo, F; Consolo, G; Musella, V; Britti, D
Use of Punica granatum extract for the control of gastrointestinal nematodes in sheep 1-gen-2018 Castagna, F.; Britti, D.; Bosco, A.; Poerio, A.; De Alcubierre, M.; Cringoli, G.; Musella, V.