COSTANZO, Nicola
COSTANZO, Nicola
Dipartimento di Scienze della Salute
Analysis of serum proteins using capillary electrophoresis in nicastrese goat
2017-01-01 Ceniti, C; Castagna, F; Loprete, G; Trimboli, F; Costanzo, N; Britti, D
Applicazione di tecnologie di affumicamento innovative per lo sviluppo di prodotti a base di Thunnus thynnus. Progetto POR 2000/2006 misura 4.23 sottomisura 6,
2007-01-01 M. L., Cortesi; T. A., Sarli; A., Santoro; A., Anastasio; A., Murru; R., Mercogliano; L., Vollano; T., Pepe; L., Meomartino; Costanzo, N; M. Barile L., Candela; D., Carlino; G., Colarusso; R., D’Ambrosio; I., Di Marco; G., Esposito; S., Ferrante; F., Fioretto; M., Girasole; R., Marrone; M., Ranzo; V. RicciardiT., Sarnacchiaro; D., Sosaro; M., Tozzi; I., Vicenti
Bacillus cereus in latte pastorizzato
2005-01-01 Costanzo, N; Ferrante, S.; A., Santoro; Antonelli, C.; Sarli, T. A.
Confronto tra metodo distruttivo e non per la valutazione della contaminazione microbica delle carcasse di pollame
2007-01-01 A., Santoro; Costanzo, N; E., Maione; F., di Filippo; D., Carlino; S. Ferrante T. A., Sarli
CONSERVABILITÀ DI SALSICCE REFRIGERATE CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA
2009-01-01 Sarli, T. A.; Costanzo, N; Ferrante, S.; D Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, A.
Contaminazioni di carcase eqine in un impianto di macellazione
2005-01-01 Carlino, D; Fioretto, F; Costanzo, N; Bianco, E; Sarli, Ta
Cystic echinococcosis in cattle dairy farms: spatial distribution and epidemiological dynamics
2017-01-01 Scala, A; Bosco, A; Pipia, Ap; Tamponi, C; Musella, Vincenzo; Testoni, F; Montisci, A; Mocci, G; Longhi, A; Tilocca, L; Rinaldi, L; Cringoli, G; Varcasia, A; Costanzo, Nicola
Detection of buffalo milk adulteration with cow milk by capillary electrophoresis analysis
2019-01-01 Trimboli, F; Costanzo, N; Lopreiato, V; Ceniti, C; Morittu, Vm; Spina, A; Britti, D
Effects of flour mean particle size, size distribution and water content on rheological properties of wheat flour doughs
2019-01-01 Cristiano, M. C.; Froiio, F.; Costanzo, N.; Poerio, A.; Lugli, M.; Fresta, M.; Britti, D.; Paolino, D.
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus
2014-01-01 Costanzo, N; Sarno, E; Santoro, Aml
EFFETTI DELL'ACIDO LATTICO SULLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE, CHIMICHE E FISICOORGANOLETTICHE DI INSACCATI STAGIONATI
2006-01-01 Ferrante, Salvatore; Carlino, Daniela; Costanzo, Nicola; A, Santoro; Sarli, T.
Effetti dell’utilizzo dell’ozono nei prodotti della pesca
2006-01-01 T. A., Sarli; A., Anastasio; Costanzo, N; L., Candela; D., Carlino; G., Colarusso; R., D’Ambrosio; F., De Marco; G., Esposito; S., Ferrante; L., Vollano; R., Mercogliano
Evaluation of freezing point in milk from buffalos reared in Calabria, Italy
2019-01-01 Ceniti, C; Britti, D; Trimboli, F; Morittu, V; Lopreiato, V; Costanzo, N
Food storage temperatures monitored at retail
2013-01-01 Costanzo, N; Sarno, E; Ferrante, S; Santoro, A M L
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses
2020-01-01 Costanzo, N.; Ceniti, C.; Santoro, A.; Clausi, M. T.; Casalinuovo, F.
Foodomics and Microbiological Risk Assessment of Food
2020-01-01 Tilocca, B.; Costanzo, N.; Roncada, P.
Fungal Contamination and Aflatoxin B1 Detected in Hay for Dairy Cows in South Italy
2021-01-01 Ceniti, C.; Costanzo, N.; Spina, A. A.; Rodolfi, M.; Tilocca, B.; Piras, C.; Britti, D.; Morittu, V. M.
Haematological and electrophoretic parameters in lactating Nicastrese goats: a preliminary survey
2017-01-01 Ceniti, C; Britti, D; Costanzo, N; Morittu, V
Hamburgers di carne bovina pastorizzata conservati sottovuoto:conservabilità e caratteristiche organolettiche
2007-01-01 T. A., Sarli; Costanzo, N; F., di Filippo; E., Maione; A., Santoro; M. L., Cortesi
Ispezione E Controllo Degli Alimenti
2018-01-01 Costanzo, N; G, Aggravi; L, Amoni; A, Anastasio; M, Arcamone; A, Armani; C, M Balzaretti; T, M Barilari; E, Bonerba; E, Borgogni; S, Cappariello; E, Casati; P, Catellani; M, Cecaro; M, Ceccarelli; G, V Celano; B Cenci, Goga; M, Ceruso; L, Cianti; M, Ciriciofolo; G, Colavita; M, L Cortesi; N, Costanzo; G, Cotturone; P, D’Amico; M De, Cristofaro; G, Fazio; L, Fe’; A, G Fermani; G, Ferri; E, Fiocco; C, Gallottini; D, Garofalo; D, Gianfaldoni; M, Gramenzi; L, Grispoldi; R, Guarnera; A, Guidi; F, M Iulietto; M, F Iulietto; E, Manuali; C, Marchiafava; R, Marrone; A, Menditto; R, Moretti; V, Olivieri; S, Pavone; A, Pecoraro; T, Pepe; M, Perroni; R, Piccioni; K, Razzini; S, Rea; R, Rosmini; G, Ruberto; A M, L Santoro; E, Sarno; M, Sebastianelli; P, Sechi; J, Silvestri; D, Sola; G, Soncini; R, Stocchi; G, M Tantillo; G, Triberti; M, Troiano; L, Valentini; R, Valentini; L, Vallone; A, Vergara; P, Zambotto
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Analysis of serum proteins using capillary electrophoresis in nicastrese goat | 1-gen-2017 | Ceniti, C; Castagna, F; Loprete, G; Trimboli, F; Costanzo, N; Britti, D | |
Applicazione di tecnologie di affumicamento innovative per lo sviluppo di prodotti a base di Thunnus thynnus. Progetto POR 2000/2006 misura 4.23 sottomisura 6, | 1-gen-2007 | M. L., Cortesi; T. A., Sarli; A., Santoro; A., Anastasio; A., Murru; R., Mercogliano; L., Vollano; T., Pepe; L., Meomartino; Costanzo, N; M. Barile L., Candela; D., Carlino; G., Colarusso; R., D’Ambrosio; I., Di Marco; G., Esposito; S., Ferrante; F., Fioretto; M., Girasole; R., Marrone; M., Ranzo; V. RicciardiT., Sarnacchiaro; D., Sosaro; M., Tozzi; I., Vicenti | |
Bacillus cereus in latte pastorizzato | 1-gen-2005 | Costanzo, N; Ferrante, S.; A., Santoro; Antonelli, C.; Sarli, T. A. | |
Confronto tra metodo distruttivo e non per la valutazione della contaminazione microbica delle carcasse di pollame | 1-gen-2007 | A., Santoro; Costanzo, N; E., Maione; F., di Filippo; D., Carlino; S. Ferrante T. A., Sarli | |
CONSERVABILITÀ DI SALSICCE REFRIGERATE CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA | 1-gen-2009 | Sarli, T. A.; Costanzo, N; Ferrante, S.; D Filippo, F.; Maione, E.; Santoro, A. | |
Contaminazioni di carcase eqine in un impianto di macellazione | 1-gen-2005 | Carlino, D; Fioretto, F; Costanzo, N; Bianco, E; Sarli, Ta | |
Cystic echinococcosis in cattle dairy farms: spatial distribution and epidemiological dynamics | 1-gen-2017 | Scala, A; Bosco, A; Pipia, Ap; Tamponi, C; Musella, Vincenzo; Testoni, F; Montisci, A; Mocci, G; Longhi, A; Tilocca, L; Rinaldi, L; Cringoli, G; Varcasia, A; Costanzo, Nicola | |
Detection of buffalo milk adulteration with cow milk by capillary electrophoresis analysis | 1-gen-2019 | Trimboli, F; Costanzo, N; Lopreiato, V; Ceniti, C; Morittu, Vm; Spina, A; Britti, D | |
Effects of flour mean particle size, size distribution and water content on rheological properties of wheat flour doughs | 1-gen-2019 | Cristiano, M. C.; Froiio, F.; Costanzo, N.; Poerio, A.; Lugli, M.; Fresta, M.; Britti, D.; Paolino, D. | |
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus | 1-gen-2014 | Costanzo, N; Sarno, E; Santoro, Aml | |
EFFETTI DELL'ACIDO LATTICO SULLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE, CHIMICHE E FISICOORGANOLETTICHE DI INSACCATI STAGIONATI | 1-gen-2006 | Ferrante, Salvatore; Carlino, Daniela; Costanzo, Nicola; A, Santoro; Sarli, T. | |
Effetti dell’utilizzo dell’ozono nei prodotti della pesca | 1-gen-2006 | T. A., Sarli; A., Anastasio; Costanzo, N; L., Candela; D., Carlino; G., Colarusso; R., D’Ambrosio; F., De Marco; G., Esposito; S., Ferrante; L., Vollano; R., Mercogliano | |
Evaluation of freezing point in milk from buffalos reared in Calabria, Italy | 1-gen-2019 | Ceniti, C; Britti, D; Trimboli, F; Morittu, V; Lopreiato, V; Costanzo, N | |
Food storage temperatures monitored at retail | 1-gen-2013 | Costanzo, N; Sarno, E; Ferrante, S; Santoro, A M L | |
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses | 1-gen-2020 | Costanzo, N.; Ceniti, C.; Santoro, A.; Clausi, M. T.; Casalinuovo, F. | |
Foodomics and Microbiological Risk Assessment of Food | 1-gen-2020 | Tilocca, B.; Costanzo, N.; Roncada, P. | |
Fungal Contamination and Aflatoxin B1 Detected in Hay for Dairy Cows in South Italy | 1-gen-2021 | Ceniti, C.; Costanzo, N.; Spina, A. A.; Rodolfi, M.; Tilocca, B.; Piras, C.; Britti, D.; Morittu, V. M. | |
Haematological and electrophoretic parameters in lactating Nicastrese goats: a preliminary survey | 1-gen-2017 | Ceniti, C; Britti, D; Costanzo, N; Morittu, V | |
Hamburgers di carne bovina pastorizzata conservati sottovuoto:conservabilità e caratteristiche organolettiche | 1-gen-2007 | T. A., Sarli; Costanzo, N; F., di Filippo; E., Maione; A., Santoro; M. L., Cortesi | |
Ispezione E Controllo Degli Alimenti | 1-gen-2018 | Costanzo, N; G, Aggravi; L, Amoni; A, Anastasio; M, Arcamone; A, Armani; C, M Balzaretti; T, M Barilari; E, Bonerba; E, Borgogni; S, Cappariello; E, Casati; P, Catellani; M, Cecaro; M, Ceccarelli; G, V Celano; B Cenci, Goga; M, Ceruso; L, Cianti; M, Ciriciofolo; G, Colavita; M, L Cortesi; N, Costanzo; G, Cotturone; P, D’Amico; M De, Cristofaro; G, Fazio; L, Fe’; A, G Fermani; G, Ferri; E, Fiocco; C, Gallottini; D, Garofalo; D, Gianfaldoni; M, Gramenzi; L, Grispoldi; R, Guarnera; A, Guidi; F, M Iulietto; M, F Iulietto; E, Manuali; C, Marchiafava; R, Marrone; A, Menditto; R, Moretti; V, Olivieri; S, Pavone; A, Pecoraro; T, Pepe; M, Perroni; R, Piccioni; K, Razzini; S, Rea; R, Rosmini; G, Ruberto; A M, L Santoro; E, Sarno; M, Sebastianelli; P, Sechi; J, Silvestri; D, Sola; G, Soncini; R, Stocchi; G, M Tantillo; G, Triberti; M, Troiano; L, Valentini; R, Valentini; L, Vallone; A, Vergara; P, Zambotto |