COSTANZO, Nicola
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 747
EU - Europa 299
AS - Asia 45
SA - Sud America 18
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 1.114
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 718
IT - Italia 212
CA - Canada 29
GB - Regno Unito 25
SE - Svezia 21
IN - India 16
BR - Brasile 11
CN - Cina 11
DE - Germania 10
UA - Ucraina 9
TR - Turchia 8
PE - Perù 5
EU - Europa 4
NL - Olanda 4
FR - Francia 3
IR - Iran 3
PL - Polonia 3
RU - Federazione Russa 3
NO - Norvegia 2
PK - Pakistan 2
PT - Portogallo 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
BE - Belgio 1
CL - Cile 1
CO - Colombia 1
ES - Italia 1
FI - Finlandia 1
GR - Grecia 1
HK - Hong Kong 1
ID - Indonesia 1
IE - Irlanda 1
JP - Giappone 1
SG - Singapore 1
TW - Taiwan 1
Totale 1.114
Città #
Chandler 165
Princeton 63
Lawrence 62
Ashburn 47
Wilmington 34
Catanzaro 32
Ottawa 25
Chicago 24
London 23
Des Moines 17
Bologna 16
Redwood City 13
Redmond 12
Rome 12
Parma 10
Padova 7
Pune 7
Boscoreale 6
Naples 5
Norwalk 5
San Prospero 5
São Paulo 5
Messina 4
Milan 4
Toronto 4
Barwice 3
Beijing 3
Castel Campagnano 3
Castelliri 3
Como 3
Diyarbakır 3
Livorno 3
Scafati 3
Trieste 3
Wageningen 3
Avellino 2
Campinas 2
Caserta 2
Castelverde 2
Celico 2
Crotone 2
Lima 2
Medford 2
Modena 2
Mountain View 2
Ravenna 2
Reggio Emilia 2
Salerno 2
Taranto 2
Tehran 2
Zhengzhou 2
Ann Arbor 1
Bengaluru 1
Bergamo 1
Besenello 1
Bilthoven 1
Boardman 1
Cajamarca 1
Calcinate 1
Caldas da Felgueira 1
Domaso 1
Duncan 1
Esfahan 1
Fayetteville 1
Ferrara 1
Frankfurt am Main 1
Gaeta 1
Gent 1
Guangzhou 1
Hanover 1
Helsinki 1
Ichibacho 1
Kemerovo 1
Leno 1
Los Angeles 1
Lutzingen 1
Mira 1
Napoli 1
Ningbo 1
Perdões 1
Pesaro 1
Pisa 1
Platania 1
Póvoa de Varzim 1
Santa Clara 1
Scottsdale 1
Sezze 1
Shanghai 1
Singapore 1
Taipei 1
Torino 1
Washington 1
Waterford 1
Weimar 1
Totale 712
Nome #
Milk microbiota: Characterization methods and role in cheese production 65
Stoccafisso e baccalà reidratati confezionati sottovuoto: conservabilità e caratteristiche organolettiche 60
Haematological and electrophoretic parameters in lactating Nicastrese goats: a preliminary survey 51
Ispezione E Controllo Degli Alimenti 51
Rapid Capillary Electrophoresis for detection of food fraud in buffalo dairy products 39
CONSERVABILITÀ DI SALSICCE REFRIGERATE CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA 30
Bacillus cereus in latte pastorizzato 30
Hamburgers di carne bovina pastorizzata conservati sottovuoto:conservabilità e caratteristiche organolettiche 30
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus 28
Qualità microbiologica di latte pastorizzato 27
Microbiological and organoleptic qualities of vacuum-packaged ground beef prepared with pasteurized beef 27
Monitoraggio microbiologico nella produzione di panna da montare pastorizzata. 26
Effects of flour mean particle size, size distribution and water content on rheological properties of wheat flour doughs 26
Cystic echinococcosis in cattle dairy farms: spatial distribution and epidemiological dynamics 24
PROFILO MICROBIOLOGICO DI MITILI ALLEVATI E COMMERCIALIZZATI IN CAMPANIA 24
Evaluation of freezing point in milk from buffalos reared in Calabria, Italy 24
Lack of evidence so far for noroviruses in food samples collected on cruise ships sailing the Mediterranean waters ( 23
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen 22
Applicazione di tecnologie di affumicamento innovative per lo sviluppo di prodotti a base di Thunnus thynnus. Progetto POR 2000/2006 misura 4.23 sottomisura 6, 22
Analysis of serum proteins using capillary electrophoresis in nicastrese goat 22
Tecnologie innovative per la valorizzazione e qualificazione d prodotti lavorati della maricoltura Campana. 21
Detection of buffalo milk adulteration with cow milk by capillary electrophoresis analysis 21
Food storage temperatures monitored at retail 20
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp, and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars huntend in Southern Italy 20
Foodomics and Microbiological Risk Assessment of Food 20
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures 19
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses 19
Microbiological Contamination of buffalo carcasses 18
Effetti dell’utilizzo dell’ozono nei prodotti della pesca 18
Fungal Contamination and Aflatoxin B1 Detected in Hay for Dairy Cows in South Italy 18
Osservazioni sulle condizioni di trasporto del pollame destinato alla macellazione. 17
null 17
S. Aureus biofilm protein expression linked to antimicrobial resistance: A` proteomic study 17
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region 16
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare 16
Rapid liquid AP-MALDI MS profiling of lipids and proteins from goat and sheep milk for speciation and colostrum analysis 16
PROFILO MICROBIOLOGICO DI SPEZIE ED ERBE AROMATICHE 16
Rheological characteristics of bovine colostrum and their correlation with immunoglobulin G 15
Confronto tra metodo distruttivo e non per la valutazione della contaminazione microbica delle carcasse di pollame 14
Valutrazione delel condizioni di trasporto del pollame destinato alla macellazione 14
Observations on passive microrheology for monitoring the fermentation process in yoghurt 13
EFFETTI DELL'ACIDO LATTICO SULLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE, CHIMICHE E FISICOORGANOLETTICHE DI INSACCATI STAGIONATI 12
Shelf-life di ciccioli confezionati sottovuoto 12
Microbial quality evaluation of grated cheese samples collected at retail level in Calabria, (Italy). 12
Review: Colostrum as an Emerging food: Nutraceutical Properties and Food Supplement 12
Microbiological Quality and Safety of Skipjack Tuna Loins (Katsuwonus Pelamis) Intented for Canning 11
null 11
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in Calabria region, Italy 10
Microbiological contamination of buffalo's carcasses 10
Contaminazioni di carcase eqine in un impianto di macellazione 10
Phenotypic antimicrobial resistance profile of isolates causing clinical mastitis in dairy animals 10
VERIFICHE IGIENICO-SANITARIE NELLA PRODUZIONE DI LATTE PASTORIZZATO 9
Microbiological quality of carcasses from healthy slaughtered ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy 8
OZONE DECONTAMINATION OF CHILLED POULTRY CARCASSES 7
Serological and molecular investigation of swine hepatitis e virus in pigs raised in southern Italy 7
Use of Sonoelastography to evaluate modifications of mozzarella di bufala campana D.O.P. during storage at different temperature 7
Osservazioni sulla frequenza e natura di lesioni correlate alla macellazione dei suini. 5
Rapid capillary electrophoresys approach for detection of water buffalo mozzarella with cow’s milk. 5
Problematiche igieniche relative alla shelf-life di latte pastorizzato 4
Shelf-life di fette di Xiphias gladius addizionate di rosmarinus officinalis e confezionate sottovuoto. 4
Microbiological assessment of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed and commercialized in campania region 4
null 3
Ricerca di Norovirus in alimenti prelevati su navi da crociera del Mediterraneo 3
Solid impurities detected in meals destinated to school catering 3
null 2
Passive microrheology applied to bovine colostrum and relationship with immunoglobulin G. 2
Totale 1.199
Categoria #
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Totale 13.484


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020183 0 0 0 17 36 7 2 13 14 29 34 31
2020/2021123 8 11 8 8 13 15 14 12 17 9 7 1
2021/2022163 8 2 5 20 7 9 8 41 17 17 26 3
2022/2023517 128 4 21 39 57 41 5 40 95 23 54 10
2023/2024213 56 22 11 27 11 52 16 11 2 4 1 0
Totale 1.199