COSTANZO, Nicola
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.041
AS - Asia 849
EU - Europa 481
SA - Sud America 283
AF - Africa 19
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
OC - Oceania 4
Totale 2.682
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 991
SG - Singapore 322
IT - Italia 302
CN - Cina 257
BR - Brasile 225
VN - Vietnam 115
IN - India 81
DE - Germania 39
CA - Canada 36
GB - Regno Unito 31
AR - Argentina 24
SE - Svezia 24
FI - Finlandia 23
ID - Indonesia 15
TR - Turchia 11
FR - Francia 9
NL - Olanda 9
UA - Ucraina 9
RU - Federazione Russa 8
EC - Ecuador 7
PE - Perù 7
ZA - Sudafrica 7
BD - Bangladesh 6
CO - Colombia 6
CU - Cuba 5
HK - Hong Kong 5
IR - Iran 5
MX - Messico 5
PK - Pakistan 5
PL - Polonia 5
PY - Paraguay 5
RO - Romania 5
TW - Taiwan 5
AU - Australia 4
EU - Europa 4
IQ - Iraq 4
UZ - Uzbekistan 4
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
EG - Egitto 3
JP - Giappone 3
MA - Marocco 3
UY - Uruguay 3
CZ - Repubblica Ceca 2
ES - Italia 2
HN - Honduras 2
KZ - Kazakistan 2
NO - Norvegia 2
PT - Portogallo 2
SY - Repubblica araba siriana 2
VE - Venezuela 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
AZ - Azerbaigian 1
BE - Belgio 1
BG - Bulgaria 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
BW - Botswana 1
CG - Congo 1
GR - Grecia 1
IE - Irlanda 1
IL - Israele 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
LB - Libano 1
LT - Lituania 1
MU - Mauritius 1
NP - Nepal 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
SV - El Salvador 1
TL - Timor Orientale 1
TN - Tunisia 1
Totale 2.682
Città #
Chandler 165
Singapore 125
Santa Clara 67
Ashburn 66
Bengaluru 63
Dallas 63
Milan 63
Princeton 63
Hefei 62
Lawrence 62
Ho Chi Minh City 50
Beijing 35
Wilmington 34
Catanzaro 32
Chicago 29
London 25
Munich 25
Ottawa 25
São Paulo 23
Turku 20
Hanoi 19
Rome 19
Des Moines 18
Shanghai 17
Bologna 16
Redwood City 13
Redmond 12
Guangzhou 11
Boardman 10
Los Angeles 10
Parma 10
Naples 9
Biên Hòa 8
Toronto 8
Brasília 7
Curitiba 7
Padova 7
Pune 7
Boscoreale 6
Brooklyn 6
Jiaxing 6
New York 6
Campinas 5
Havana 5
Norwalk 5
San Prospero 5
Asunción 4
Chang-hua 4
Council Bluffs 4
Hong Kong 4
Johannesburg 4
Messina 4
Tashkent 4
The Dalles 4
Atlanta 3
Baghdad 3
Barwice 3
Bauru 3
Cairo 3
Castel Campagnano 3
Castelliri 3
Como 3
Denver 3
Diyarbakır 3
Guayaquil 3
Haiphong 3
Helsinki 3
Hải Dương 3
Lima 3
Livorno 3
Manhuaçu 3
Novo Hamburgo 3
Pisa 3
Porto Alegre 3
Pretoria 3
Quanzhou 3
Ribeirão Preto 3
San Francisco 3
Sassari 3
Scafati 3
Shenzhen 3
South Tangerang 3
Trieste 3
Vũng Tàu 3
Wageningen 3
Wuxi 3
Aiud 2
Amsterdam 2
Avellino 2
Belo Horizonte 2
Belém 2
Boston 2
Boydton 2
Buenos Aires 2
Bắc Ninh 2
Caracas 2
Caserta 2
Castelverde 2
Celico 2
Columbus 2
Totale 1.505
Nome #
Haematological and electrophoretic parameters in lactating Nicastrese goats: a preliminary survey 98
Ispezione E Controllo Degli Alimenti 90
Milk microbiota: Characterization methods and role in cheese production 89
Stoccafisso e baccalà reidratati confezionati sottovuoto: conservabilità e caratteristiche organolettiche 81
Rapid Capillary Electrophoresis for detection of food fraud in buffalo dairy products 78
Bacillus cereus in latte pastorizzato 70
Rapid liquid AP-MALDI MS profiling of lipids and proteins from goat and sheep milk for speciation and colostrum analysis 66
Analysis of serum proteins using capillary electrophoresis in nicastrese goat 62
Rheological characteristics of bovine colostrum and their correlation with immunoglobulin G 60
Effetti dell’utilizzo dell’ozono nei prodotti della pesca 59
CONSERVABILITÀ DI SALSICCE REFRIGERATE CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA 55
EFFETTI DELL'ACIDO LATTICO SULLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE, CHIMICHE E FISICOORGANOLETTICHE DI INSACCATI STAGIONATI 55
Evaluation of freezing point in milk from buffalos reared in Calabria, Italy 55
Hamburgers di carne bovina pastorizzata conservati sottovuoto:conservabilità e caratteristiche organolettiche 53
Tecnologie innovative per la valorizzazione e qualificazione d prodotti lavorati della maricoltura Campana. 52
Effects of ozonized flake ice on sensory and microbiological quality of Pagellus erythrinus 51
Confronto tra metodo distruttivo e non per la valutazione della contaminazione microbica delle carcasse di pollame 51
Detection of buffalo milk adulteration with cow milk by capillary electrophoresis analysis 51
Osservazioni sulla frequenza e natura di lesioni correlate alla macellazione dei suini. 50
Effects of flour mean particle size, size distribution and water content on rheological properties of wheat flour doughs 50
Foodomics and Microbiological Risk Assessment of Food 50
Foodborne Pathogen Assessment in Raw Milk Cheeses 48
Lack of evidence so far for noroviruses in food samples collected on cruise ships sailing the Mediterranean waters ( 46
Qualità microbiologica di latte pastorizzato 45
Applicazione di tecnologie di affumicamento innovative per lo sviluppo di prodotti a base di Thunnus thynnus. Progetto POR 2000/2006 misura 4.23 sottomisura 6, 45
Monitoraggio microbiologico nella produzione di panna da montare pastorizzata. 45
Contaminazioni di carcase eqine in un impianto di macellazione 45
Rapid capillary electrophoresys approach for detection of water buffalo mozzarella with cow’s milk. 45
Fungal Contamination and Aflatoxin B1 Detected in Hay for Dairy Cows in South Italy 45
VERIFICHE IGIENICO-SANITARIE NELLA PRODUZIONE DI LATTE PASTORIZZATO 44
Review: Colostrum as an Emerging food: Nutraceutical Properties and Food Supplement 44
Cystic echinococcosis in cattle dairy farms: spatial distribution and epidemiological dynamics 42
S. Aureus biofilm protein expression linked to antimicrobial resistance: A` proteomic study 42
Microbiological and organoleptic qualities of vacuum-packaged ground beef prepared with pasteurized beef 40
Use of sonoelastography to evaluate texture modifications of mozzarella di bufala campana d.O.p. during storage at different temperatures 39
Use of Sonoelastography to evaluate modifications of mozzarella di bufala campana D.O.P. during storage at different temperature 39
Food storage temperatures monitored at retail 38
Problematiche igieniche relative alla shelf-life di latte pastorizzato 37
Phenotypic antimicrobial resistance profile of isolates causing clinical mastitis in dairy animals 37
Prevalence of swine hepatitis e virus in Europe and its role as emerging zoonosis and food-borne pathogen 36
PROFILO MICROBIOLOGICO DI MITILI ALLEVATI E COMMERCIALIZZATI IN CAMPANIA 35
Microbiological Contamination of buffalo carcasses 35
Solid impurities detected in meals destinated to school catering 34
Prevalence of IgG against hepatitis E virus, Salmonella spp, and Toxoplasma gondii in meat juice samples from wild boars huntend in Southern Italy 34
Microbiological quality of raw donkey milk from Campania Region 32
Shelf-life di fette di Xiphias gladius addizionate di rosmarinus officinalis e confezionate sottovuoto. 32
Ricerca di Norovirus in alimenti prelevati su navi da crociera del Mediterraneo 32
Observations on passive microrheology for monitoring the fermentation process in yoghurt 32
Microbiological quality of Pecorino Crotonese cheese in Calabria region, Italy 30
Osservazioni sulle condizioni di trasporto del pollame destinato alla macellazione. 29
Profilo microbiologico di latte di asine allevate in Campania: indagine preliminare 28
Valutrazione delel condizioni di trasporto del pollame destinato alla macellazione 28
PROFILO MICROBIOLOGICO DI SPEZIE ED ERBE AROMATICHE 28
Microbial quality evaluation of grated cheese samples collected at retail level in Calabria, (Italy). 26
Shelf-life di ciccioli confezionati sottovuoto 25
Microbiological contamination of buffalo's carcasses 23
Serological and molecular investigation of swine hepatitis e virus in pigs raised in southern Italy 22
Microbiological Quality and Safety of Skipjack Tuna Loins (Katsuwonus Pelamis) Intented for Canning 22
Passive microrheology applied to bovine colostrum and relationship with immunoglobulin G. 22
OZONE DECONTAMINATION OF CHILLED POULTRY CARCASSES 21
Microbiological quality of carcasses from healthy slaughtered ostriches (Struthio camelus) in Southern Italy 20
null 17
Microbiological assessment of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed and commercialized in campania region 17
null 11
null 3
null 2
Totale 2.768
Categoria #
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Totale 27.375


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202175 0 0 0 0 0 15 14 12 17 9 7 1
2021/2022163 8 2 5 20 7 9 8 41 17 17 26 3
2022/2023517 128 4 21 39 57 41 5 40 95 23 54 10
2023/2024237 56 22 11 27 11 52 16 11 2 4 15 10
2024/2025663 101 40 22 81 40 85 12 18 51 48 66 99
2025/2026882 75 163 171 297 150 26 0 0 0 0 0 0
Totale 2.768